16:50 26.04.2017

СБУ завершила обшуки в офісі Dragon Capital, складає протокол обшуку

2 хв читати
СБУ завершила обшуки в офісі Dragon Capital, складає протокол обшуку

Служба безпеки України (СБУ) завершила обшуки в офісі Dragon Capital (Київ), за підсумками яких складає протокол обшуку, повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" керівник прес-служби компанії Ольга Белобловська.

Нині компанія повертається до роботи, додала вона.

Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні Кабміну в середу повідомив про інформацію, що надійшла до нього, про обшуки в Dragon Capital.

"Мені щойно написали. Як на це реагувати, навіть не знаю. Мені зараз написали інформацію, що йдуть обшуки в інвестиційній компанії Dragon Capital. Вилучають там техніку", - сказав прем'єр і доручив урядовому уповноваженому з питань інвестицій, першому заступнику міністра фінансів Оксані Маркаровій зв'язатися з Dragon Capital для з'ясування ситуації.

"Я не маю права втручатися в роботу СБУ, але вважаю, що там усе повинно відбуватися адекватно, без паралічу роботи інвестиційного фонду. Які тоді портфелі інвестицій зайдуть в Україну?!" - сказав прем'єр.

За даними Dragon Capital, обшуки пов'язані зі звинуваченням у незаконному використанні програмного забезпечення. СБУ пред'явило рішення суду на вилучення комп'ютерної техніки.

Заснована в 2000 році Dragon Capital - одна з найбільших інвесткомпаній України. Працює у сфері прямих інвестицій і фінансових послуг, надає повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів.

Раніше міноритарним пакетом Dragon Capital із 2007 року володів Goldman Sachs, один із найбільших світових банків. На початку квітня 2017 року інвесткомпанія уклала угоду з банком про зворотний викуп своїх акцій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА