17:55 27.04.2017

Міненерговугілля пропонує призначити Прокопіва головою підгрупи з реструктуризації "Нафтогазу"

1 хв читати
Міненерговугілля пропонує призначити Прокопіва головою підгрупи з реструктуризації "Нафтогазу"

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України пропонує призначити заступника міністра і екс-главу ПАТ "Укртрансгаз" Ігоря Прокопіва головою робочої підгрупи з відпрацювання плану реструктуризації НАК "Нафтогаз України" з метою відокремлення діяльності з транспортування і зберігання газу.

Про це йдеться в листі за підписом голови Міненерговугілля Ігоря Насалика до віце-прем'єра та голови робочої групи щодо прискорення реформи корпоративного управління НАК "Нафтогаз України" Володимиру Кістіон, текст якого має агентство "Інтерфакс-Україна".

Наразі підгрупу очолює перший заступник голови Міненерговугілля Галина Карп.

Як повідомлялося, в середині лютого 2017 року правління НАК "Нафтогазу України" за погодженням з наглядовою радою відсторонило І.Прокопіва від обов'язків президента "Укртрансгазу", а в середині березня - проголосувало за його відставку.

За словами глави правління НАК Андрія Коболєва, рішення про звільнення І.Прокопіва пов'язано з виявленими порушеннями при проведенні компанією тендерів.

Незалежний аудитор Deloitte&Touche виявив ряд порушень під час офіційної перевірки фінансових документів "Укртрансгазу". Пізніше з цих питань були проведені розслідування, як зовнішнім аудитором, так і новоствореним органом внутрішнього аудиту "Нафтогазу України".

Кабінет Міністрів України розпорядженням №271-р від 19 квітня 2017 року призначив І.Прокопіва заступником міністра енергетики та вугільної промисловості

"Укртрансгаз", 100% якого належить НАК "Нафтогаз України", експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною ємністю 31 млрд куб. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

Інформація росіян про нібито удар по штабу ЗСУ в Одесі - фейк

Унаслідок обстрілів у Нікополі пошкоджено медзаклад і два інфраструктурні об'єкти - голова ОВА

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Окупанти обстріляли село під Харковом, загинула літня жінка - прокуратура

На Великдень чергуватимуть понад 7 тис. рятувальників - ДСНС

Херсонщина отримала від міжнародних партнерів 25 сучасних навантажувачів для будівельних і аварійно-відновлювальних робіт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА