18:39 27.04.2017

ДТЕК має намір до початку опалювального сезону перевести два блоки Придніпровської ТЕС на використання вугілля марки "Г"

2 хв читати
ДТЕК має намір до початку опалювального сезону перевести два блоки Придніпровської ТЕС на використання вугілля марки "Г"
Енергохолдинг ДТЕК має намір до початку опалювального сезону перевести два блоки Придніпровської ТЕС (ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго") на використання вугілля марки "Г", повідомив генеральний директор компанії Максим Тимченко в інтерв'ю виданню "Економічна правда". "ДТЕК переходить на марку Г. У нас на наступному тижні починається проект з переведення двох блоків по 150 МВт на Придніпровській ТЕС. Це вже готовий проект, і до опалювального сезону ми переведемо два цих блоки. До наступного опалювального сезону ми переведемо всю Придніпровську станцію на марку Г", - цитує його видання. За словами М. Тимченка, ДТЕК також розраховує оптимальний алгоритм дій щодо Криворізької ТЕС (також входить до складу ПАТ "ДТЕК Дніпроенерго"). "Криворізьку ТЕС зараз вважають. Я думаю, вже цього літа ми приймемо рішення про те, скільки це буде коштувати. Директор станції пропонує перевести половину станції на марку" Г ", а половину залишити на антрациті", - резюмує глава ДТЕК. За словами М. Тимченка, енергохолдинг зараз змінює всю ідеологію бізнесу, переорієнтується на вугілля марки "Г" замість антрациту, видобуток якого став неможливим після захоплення шахт на тимчасово які не контролюються владою України територіях Донбасу. Як повідомлялося, Придніпровська і Криворізька ТЕС зараз зупинені через дефіцит вугілля антрацитної групи, використовуваного при їх роботі. ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова. Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА