11:47 28.04.2017

"Ощадбанк" розпочав процедуру виконання рішення суду про конфіскацію до бюджету України $1,5 млрд коштів команди Януковича

2 хв читати
"Ощадбанк" розпочав процедуру виконання рішення суду про конфіскацію до бюджету України $1,5 млрд коштів команди Януковича

Державний банк "АТ "Ощадбанк" розпочав спецконфіскацію $1,5 млрд екс-президента України Віктора Януковича і його оточення згідно з рішенням суду, повідомляє прес-служба Ради національної безпеки і оборони України.

"Керівництво "Ощадбанку" розпочало виконання рішення суду про спецконфіскацію цих коштів", - повідомили в п'ятницю вранці агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі РНБО України.

У прес-службі зазначили, що в офіс "Ощадбанку" із відповідною постановою суду приїжджали генпрокурор Юрій Луценко і секретар РНБО Олександр Турчинов, які довели цю інформацію до відома керівництва фінустанови.

Агентство "Інтерфакс-Україна" поки що не має інформації про те, в рамках якої справи, в якому суді проходив процес, коли і ким було винесено відповідне рішення.

Як повідомлялося, Оболонський районний суд м. Києва викликав В. Януковича на засідання 4 травня 2017 року як обвинуваченого у справі про державну зраду. "Оболонський райсуд Києва викликає вас як обвинуваченого на 10:00 4 травня 2017 року у справі щодо обвинувачення Януковича Віктора Федоровича в скоєнні злочинів, передбачених ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 111, ч . 2 ст. 437 КК України ", - йдеться в документі.

28 листопада 2016 року генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що екс-президенту України вручено підозру за двома статтями Кримінального кодексу - ст. 110, 111 Кримінального кодексу України (держзрада і посягання на територіальну цілісність держави).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кількість постраждалих унаслідок нічного обстрілу Харкова зросла до шести осіб

РФ вивела в Азовське море один бойовий корабель, у Середземному чергують три носії "Калібрів" - ВМС ЗСУ

Унаслідок нічних обстрілів у Нікопольському районі пошкоджено ЛЕП, без світла залишилася частина абонентів

У Херсонській області за добу у результаті обстрілів один загиблий і п'ять поранених

Окупанти за добу понад 400 разів обстріляли Запорізьку область, застосувавши артилерію і 147 БПЛА

Сили оборони за добу ліквідували 880 окупантів та 43 артсистеми противника

Авіація Сил оборони за добу атакувала 17 районів скупчення сил РФ

На фронті за добу було понад 100 бойових зіткнень, на новопавлівському напрямку ЗС України відбили 24 атаки

Війська РФ за добу завдали по Україні п’ять ракетних і 77 авіаударів

Британія відправить до Польщі винищувачі Typhoon

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА