17:20 28.04.2017

Член "угруповання Януковича" надав викривальні свідчення з розкрадання держкоштів

1 хв читати
Член "угруповання Януковича" надав викривальні свідчення з розкрадання держкоштів

Краматорський суд Донецької області ухвалив рішення про конфіскацію коштів екс-президента України Віктора Януковича та його оточення, виходячи зі свідчень члена цього злочинного угруповання, який у результаті отримав умовне покарання, повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

"Генеральна прокуратура України вже досить давно веде справу за ст. 255 (створення злочинного угруповання), в якій підозрюють громадянина Януковича, Курченка (український бізнесмен Сергій Курченко), Клименка (екс-міністр доходів і зборів Олександр Клименко), Арбузова (екс-перший віце-прем'єр Сергій Арбузов), а також деяких інших впливових осіб того часу... Під час розслідування справи (розкрадання держбюджету) був встановлений член цього злочинного угруповання, який надав повні викривальні свідчення на керівництво, способи і методи розкрадання, на конкретні фірми і рахунки у світі, а також подальше їх використання в Україні. Це було взято до уваги Краматорським судом", - сказав генпрокурор на брифінгу в Києві в п'ятницю.

Він також зазначив, що цей учасник угруповання, який надав відомості за цим епізодом, отримав умовне покарання.

Як заявив Ю.Луценко, суддя, яка прийняла рішення про конфіскацію, а також член угрупування, який уклав угоду зі слідством та надав свідчення, перебувають під захистом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА