15:32 11.05.2017

Аеропорт "Бориспіль" розробив програму здешевлення авіаквитків

1 хв читати
Аеропорт "Бориспіль" розробив програму здешевлення авіаквитків

Державне підприємство "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" розробило програму здешевлення авіаквитків за рахунок знижок до аеропортовим зборів.

Як повідомив комерційний директор аеропорту Максим Волошин на прес-конференції в четвер, система надання знижок передбачає здешевлення авіаперевезень, розширення мережі маршрутів, збільшення частки транзитних пасажирів, зростання обсягів перевезень і доходів аеропорту, залучення бюджетних перевізників. Пропонується встановлювати для нових міжнародних рейсів знижку до збору за зліт-посадку і пасажирського збору в перший рік - 80%, другий - 60%, третій - 40% і четвертий - 20%. Крім того, пропонується 80% знижки за транзитного пасажира.

За словами М.Волошина, знижка до пасажирського збору буде застосовуватися пропорційно розміру приросту пасажиропотоку від 100 тис. осіб.

Генеральний директор аеропорту Павло Рябікін повідомив, що аеропорт підготував нову публічну оферту для перевізників, і підкреслив, що однією з її вимог буде обов'язкове відображення знижки, наданої аеропорту, в кінцевій ціні квитка.

"Міністерство інфраструктури розробило проект, який передбачає зниження зборів, а ми виконали своє домашнє завдання", - зазначив він, коментуючи програму знижок.

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим в Україні із загальною займаною площею близько 1 тис. га. Має дві злітно-посадкові смуги: одну - завдовжки 4 тис. м, завширшки 60 м, другу - завдовжки 3,500 тис. м, завширшки 63 м. На його території розташовані чотири пасажирські термінали й поштово-вантажний комплекс.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала двох ворожих агентів, які готували масовані обстріли України напередодні Великодня

Окупанти передислоковують сили для можливого наступу на Харків - ISW

Окупанти обстріляли Суми та 17 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, є поранений

У російському полоні перебувають 32 представники українських медіа - Мінкультури

У Чернігові в приміщенні банку стався вибух, пошкоджено будівлю

Чергова петиція за припинення зупинки руху наземного транспорту під час повітряних тривог у Києві набрала потрібну кількість голосів

Ворог за добу втратив 1040 осіб

За добу на Харківщині одна загибла, 20 постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

Уночі окупанти пошкодили об'єкт "Укренерго" в Сумській області та призвели до відключення обладнання "Харківобленерго"

Ворожий дрон пошкодив високовольтну лінію електропередач у Червоногригорівській ОТГ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА