17:04 14.05.2017

Пранкер Седюк, що оголився на сцені "Євробачення", затриманий на три доби, йому загрожує до 5 років в'язниці

2 хв читати
Пранкер Седюк, що оголився на сцені "Євробачення", затриманий на три доби, йому загрожує до 5 років в'язниці

Журналіст і пранкер Віталій Седюк затриманий за провокаційні дії на сцені "Євробачення" в Києві, суд з обрання йому запобіжного заходу призначено на понеділок, заявляє міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"У відповідь на запити з приводу ідіота, оголившого свій зад перед 200 мільйонами телеглядачів. Седюк - український громадянин. Під час виступу нашої Джамали, з його слів - він вирішив реалізувати своє хобі, так як "неофіційно працює провокуючим журналістом ". Був затриманий охороною конкурсу, за участю поліції - чинив опір при затриманні ", - написав А.Аваков на своїй сторінці в соцмережі Facebook в неділю.

За словами міністра, в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України пранкер "затриманий на 72 години до суду, який обере йому завтра запобіжний захід по ч.3 ст.296 (хуліганство з обтяжуючими) - від штрафу до п'яти років позбавлення волі" .

А.Аваков розцінив дії В.Седюка, як "ганьба для країни".

В.Седюк 13 травня під час виступу української співачки Джамали вибіг на сцену пісенного конкурсу "Євробачення-2017" загорнутим у прапор Австралії і зняв штани, повернувшись спиною до глядачів. Співачка не звернула уваги на нього; співробітники служби охорони МВС оперативно зняли його зі сцени, вивели за територію і передали поліції.

В.Седюк, 1988г.р., Житель Борисполя Київської області, з 2012 року неодноразово влаштовував провокації зі світовими зірками, зокрема, Кім Кардашьян, Адель, Мадонною, Уіллом Смітом, Бредлі Купером, Леонардо ДіКапріо і іншими.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА