16:35 16.05.2017

АІС почала імпортувати вживані автомобілі з Євросоюзу

2 хв читати
АІС почала імпортувати вживані автомобілі з Євросоюзу

Група компаній (ГК) "АІС", один з великих автомобільних холдингів України, виходить на ринок автомобілів з пробігом, імпортованих з Європейського Союзу, повідомляється в прес-релізі групи у вівторок.

"ГК "АІС" - одна з перших великих національних компаній, яка налагодила офіційні поставки сертифікованих автомобілів з пробігом з ЄС. Високий попит на такі авто - одна з основних причин, через які в компанії ухвалили рішення займатися новим напрямком бізнесу", - наголошується в повідомленні.

На початковому етапі "АІС" імпортує лише комерційні автомобілі і ставить перед собою мету зайняти до 10% ринку імпортованих з ЄС комерційних авто з пробігом.

"Річна ємність імпорту комерційних вживаних авто перевищує 25 тис. од. при тому, що ринок нових комерційних автомобілів становить близько 6 тис. од. Ми бачимо великий потенціал у розвитку цього сегмента і відсутність професійних операторів", - цитує прес-служба компанії директора з маркетингу "АІС" Сергія Боровика.

Модельний ряд, планований для поставок, - найбільш популярні моделі в сегменті вживаних комерційних автомобілів: VW Caddy, VW Transporter, Renault Kangoo, Renault Trafic, MB Sprinter, MB Vito й інші «віком» три-п'ять років з відносно невеликим пробігом в "чудовому технічному стані".

Згідно з повідомленням, автомобілі закуповуються у найбільших європейських офіційних постачальників, усі - без пробігу по Україні.

Крім закупівлі автомобілів, "АІС" організовує їх доставку, повне митне очищення, передпродажну підготовку і сервісне обслуговування. Автомобілі реалізуються через мережу дилерських центрів АІС по Україні.

У прес-релізі зазначено, що, на відміну від сірих імпортерів уживаних автомобілів, клієнти "АІС" під час купівлі такого автомобіля з ЄС отримають можливість придбати його в кредит або лізинг, набути страховий поліс КАСКО, ОСАГО.

Крім того, клієнту гарантується легальність, юридична чистота, підтверджений пробіг і технічний стан. Він також отримує безкоштовний сервіс "АІС Асистанс" (технічна та інформаційна допомога в дорозі).

Одна з основних переваг - юридичні особи під час купівлі вживаних авто в "АІС" зможуть отримати податковий кредит з ПДВ на повну вартість автомобіля.

Оператор автомобільних послуг ДК "АІС" працює з 1992 року, його частка на українському авторинку в 2014 році оцінювалася в 14%. Пропонує клієнтам 17 автомобільних брендів, понад 400 моделей і комплектацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА