10:14 22.05.2017

У МВС України сподіваються, що провайдери сумлінно виконуватимуть рішення про блокування російських сайтів

1 хв читати
У МВС України сподіваються, що провайдери сумлінно виконуватимуть рішення про блокування російських сайтів

У Міністерстві внутрішніх справ України розуміють, що в стислі терміни виконати рішення Ради національної безпеки і оборони України про блокування російських сайтів неможливо, проте очікують, що провайдери будуть сумлінно його виконувати.

"У нас в Україні 5 тис. провайдерів, сказати, що можна дуже швидко виконати рішення РНБО, ми не можемо. І помалу провайдери приймають ті чи ті рішення. Сподіваємося, що всі провайдери будуть добросовісними і законослухняними", - сказав директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко в ефірі телеканалу "112.Україна" в неділю.

За його словами, міністерство обов'язково долучиться до реалізації цього рішення РНБО, зокрема через такий підрозділ, як департамент кіберполіції Національної поліції України. "Там є професійні люди, які також будуть задіяні у виконанні цього рішення РНБО", - сказав А.Шевченко.

Директор департаменту комунікації МВС зазначив, що про відповідальність за невиконання цього рішення можна буде говорити лише після того, як буде внесено відповідні зміни до законодавства.

"Йдеться про законодавство: якщо воно передбачатиме відповідальність за невиконання цього рішення, то вона буде. Щоб говорити взагалі про таку відповідальність, потрібно внести певні законодавчі зміни, можливо, їх буде внесено досить оперативно. Я знаю, що депутат Геращенко (радник глави МВС, нардеп від фракції "Народний фронт" Антон Геращенко - ІФ) працює над певним законопроектом стосовно цього", - додав А.Шевченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

В Україні в неділю похолодає, пройдуть дощі

Перевіряється причетність до розстрілу поліцейських на Вінниччині двох військовослужбовців

Українські прикордонники знищили ворожий комплекс спостереження "Муром-М"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА