15:53 22.05.2017

Голова Одеської ОДА прописався в одному із сіл області, щоб платити податки в місцевий бюджет

1 хв читати
Голова Одеської ОДА прописався в одному із сіл області, щоб платити податки в місцевий бюджет

Голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов купив у селі Ставрове Окнянського району будинок площею 55 кв. м з ділянкою землі площею 1700 кв. м і прописався там, щоб платити податки в місцевий бюджет.

"Я як громадянин України плачу податки, за минулий рік сума моїх податків за декларацією становить 3 млн 732 тис. грн. Але я, звісно, хотів би бачити, куди йдуть сплачені мною податки. Оскільки я очолюю Одеську область, то хотів би піднімати саме її економіку та інфраструктуру. Тому вирішив зареєструватися в Одеській області і минулого тижня вже заплатив податки", - цитує слова М.Степанова прес-служба Одеської ОДА у понеділок.

Він висловив сподівання, що заплачені ним гроші підуть на будівництво школи в селі, проект якої було розроблено в 2008-2010 рр.

"У селі Ставровому є школа, яку будують дуже давно. Я ще був першим заступником голови ОДА (2008-2010 рр.), коли робили проект її будівництва. А діти, як навчалися в жахливому приміщенні, так і навчаються. Тому я сподіваюся і звертатимуся до депутатів райради, щоб мої податки, зокрема, спрямували на будівництво цієї школи", - додав голова ОДА.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА