12:28 24.05.2017

Генпрокуратура повідомила про підозру в ухиленні від сплати податків та фіктивному підприємництві бізнесменові Грановському

2 хв читати
Генпрокуратура повідомила про підозру в ухиленні від сплати податків та фіктивному підприємництві бізнесменові Грановському

Співробітники Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генеральної прокуратури України повідомили про підозру у вчиненні низки кримінальних злочинів українському бізнесменові Олександру Грановському.

"За результатами проведеного попереднього розслідування отримано достатньо доказів для повідомлення про підозру жителю міста Одеса українському олігарху О. Грановському у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків...), ч. 2 ст. 205 КК України (фіктивне підприємництво...) КК України", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому в середу вдень прес-службою Генпрокуратури України.

У Генпрокуратурі нагадали, що Департамент з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури України за оперативного супроводу Департаменту захисту економіки та Департаменту внутрішньої безпеки Нацполиции України продовжують досудове розслідування злочинів, скоєних посадовими особами дистриб'ютора тютюнової продукції - ТОВ "Мегаполіс Україна" (з травня 2016 р. ТОВ "Тедіс Україна").

"Як встановлено під час попереднього розслідування, О. Грановський за попередньою змовою зі службовими особами ТОВ "Тедіс Україна", яким повідомлено про підозру у вчиненні злочинів у сфері господарської діяльності, створив злочинну схему ухилення від сплати податків, від якої підконтрольні мільйонерові підприємства були вигодонабувачами", - йдеться в повідомленні.

Слідчі і прокурори Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури України повідомили О. Грановському про підозру у вівторок. Досудове розслідування триває, проводиться комплекс необхідних слідчих і процесуальних дій для встановлення всіх фактичних обставин вчинення кримінальних злочинів і притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна націоналізувала два літаки, що належали найбільшому виробнику російської зброї, - СБУ

Затримано власника "Укрдонінвесту" бізнесмена Віталія Кропачова

СБУ й ГУР атакували військово-логістичні об'єкти в Севастополі, Туапсе й Новоросійську - джерело

МВС: Довідка про несудимість не потрібна для оновлення даних у ТЦК

Е-кабінет для військовозобов'язаних має запрацювати з 18 травня - Міноборони України

ДБР затримало прикордонника, який застрелив цивільного, що намагався незаконно перетнути кордон

Ворог розширив зону активних бойових дій майже на 70 км - Сирський

Ситуація у Вовчанську контрольована, тривають заходи з посилення оборонних позицій - Генштаб ЗСУ

Вихідні в Україні будуть теплими, на заході країни та на Лівобережжі короткочасні дощі й грози

Уперше за два роки війни ЗСУ вистачає артилерійських снарядів - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА