10:33 26.05.2017

Бойовики обстріляли з "ГРАДів" Красногорівку

1 хв читати
Бойовики обстріляли з "ГРАДів" Красногорівку

Бойовики обстріляли з реактивної системи залпового вогню "Град" Красногорівку Донецької області, повідомив заступник голови Національної поліції України - начальник ГУ Нацполіції України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Бойовики розстріляли з "ГРАДів" Красногорівку, район вул. Ломоносова - "привітали" дітей із закінченням навчального року", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Інформації про можливі жертви і руйнування він не повідомляв.

Пізніше голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський уточнив, що Красногорівку обстріляли кількома десятками снарядів, ніхто з мирних жителів не постраждав.

"Усю ніч російські окупанти лупили по Красногорівці. Це, мабуть, такий "подарунок" дітям від "русского мира" на свято останнього дзвоника. По місту було випущено кілька десятків снарядів. Били з "ГРАДів", танків, мінометів. За попередніми даними, стріляли з "Ураганів". На щастя, ніхто з мирних жителів не постраждав. Снаряди потрапили в лікарню, житлові будинки", - повідомив П. Жебрівський.

За його словами, на вул. 8 Березня було виявлено нерозірваний 82-мм снаряд. На місці працюють підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА