15:49 26.05.2017

Нардеп Бобов заявив, що перерахував кошти до держбюджету

2 хв читати

Народний депутат із групи "Відродження" Геннадій Бобов, щодо якого направлено до Верховної Ради подання про надання згоди на зняття депутатської недоторканності, заявив, що перерахував до державного бюджету всі кошти, які вимагали правоохоронні органи.

"Сьогодні зранку перерахував до державного бюджету всі кошти, згідно з вимогами представників держави. Я виконав свої зобов'язання в повному обсязі, хоча і не погоджуюся з ними. Але я дію і буду діяти виключно в рамках закону. Переконаний, що остаточну крапку в цій справі поставить суд", - написав Г.Бобов на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Раніше генпрокурор України Юрій Луценко, звітуючи у Верховній Раді 24 травня, заявив, що Г.Бобов згоден з висунутими йому Генпрокуратурою України звинуваченнями щодо порушень під час сплати податків і готовий сплатити $1 млн несплачених податків.

"Щойно мені повідомили, що народний депутат Бобов згоден з цим повідомленням і готовий сплатити до держскарбниці понад $1млн несплачених податків, і я вважаю, це чудовий приклад очищення Верховної Ради", - сказав він.

Як повідомлялося, Генпрокуратура України підготувала подання до ВР про зняття депутатської недоторканності з депутатів Г.Бобова, Євгена Дейдея та Андрія Лозового. "В ході спільної перевірки поданих електронних декларацій ГПУ, САП та НАБУ до Верховної Ради України підготовлені подання на зняття депутатської недоторканності з народних депутатів Геннадія Бобова (ст. 212, 366 прим. 1 КК України), Євгена Дейдея (ст. 368 прим. 2 КК України) і Андрія Лозового (ст. 212, 368 прим. 2 КК України)", - написав генпрокурор Ю.Луценко на своїй сторінці у Facebook у п'ятницю, 19 травня.

Ст. 212 Кримінального кодексу України - "Ухилення від сплати податків і зборів", ст. 366-1 КК - "Декларування недостовірної інформації", ст. 368-2 КК - "Незаконне збагачення".

23 травня прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган повідомила, що подання на народних депутатів А.Лозового та Є.Дейдея повернено на доопрацювання.

У свою чергу народний депутат із фракції "Народний фронт" Антон Геращенко заявив, що подання на зняття недоторканності з Г.Бобова може бути відкликано з парламенту, якщо він сплатить необхідну суму податків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА