20:58 26.05.2017

Evraz продає ГЗК "Суха Балка" в Україні структурі Ярославського

2 хв читати
Evraz продає ГЗК "Суха Балка" в Україні структурі Ярославського

Evraz підписав угоду щодо продажу рудника ПрАТ "Євраз Суха Балка" (Кривій Ріг Дніпропетровської обл.) структурі DCH Group бізнесмена Олександра Ярославського за $110 млн без урахування боргу, йдеться в повідомленні продавця.

Як повідомляється в прес-релізі групи "Євраз" у п'ятницю, 100% дочірня компанія Evraz Group S.A підписала угоду про продаж Kadish Limited (головна компанія для "Євраз Суха Балка") компанії Berklemond Investments Ltd (входить до складу DCH Group).

Суму буде виплачено кількома траншами: $25 млн Evraz отримає після підписання угоди про продаж, залишок - до 31 грудня 2017 року.

Отримані кошти будуть спрямовані на загальнокорпоративні цілі, зокрема погашення заборгованості компанії.

Рудник "Євраз Суха Балка" - одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом. До складу рудника входять шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе.

"Євраз Суха Балка" спеціалізується на видобутку та виробництві товарної залізної руди, до якої відносять агломераційну руду (вміст заліза 56-60%) і доменну руду (47-50%). Входить до групи Evraz (РФ).

Потужність рудника становить близько 3,1 млн тонн товарної руди на рік. Виручка підприємства в 2016 році становила $145 млн, EBITDA - $26 млн.

Шахтарі ПрАТ "Євраз Суха Балка" в середині травня проводили страйк, вимагаючи підвищення зарплати. Адміністрація рудника домовилася з ними про підвищення з 1 червня зарплати на 20%.

Раніше в травні Evraz оголосив, що продає Lanebrook, кінцевими бенефіціарами якої є Роман Абрамович із партнерами, порт у Находці за $354,4 млн.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві ліквідовано - ДСНС

У неділю в Україні буде тепло, подекуди можливий дощ, вночі у східних та південно-східних областях заморозки на ґрунті - Укргідрометцентр

На Донеччині на Великдень нічні богослужіння в церквах відбудуться без участі людей - обладміністрація

Кравченко закликав мешканців Київщини до дотримання комендантської години у Великодні свята та правил поведінки під час повітряної тривоги

У Кропивницькому районі пошкоджено 20 приватних будинків унаслідок ракетного удару в п'ятницю - ОВА

Пожежу в Миколаєві на деревообробному підприємстві локалізовано на 2 тис. кв м, гасіння окремих осередків горіння триває - ДСНС

На Волині знайдено ще одну історичну пам'ятку часів Київської Русі - Офіс генпрокурора

Середньодобова кількість втрат армії РФ в Україні в травні-червні, ймовірно, зросте разом із відновленням наступальних операцій - британська розвідка

Атаковано енергетичну інфраструктуру Дніпропетровської області - Міненерго

Залізничникам продовжили бронювання від мобілізації терміном на один місяць

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА