12:16 01.06.2017

Кілера Панкова по гарячих слідах затримати не вдалося

2 хв читати
Кілера Панкова по гарячих слідах затримати не вдалося

За гарячими слідами вбивцю колишнього в. о. директора ДП "Укрспирт" Віктора Панкова затримати не вдалося, констатує народний депутат фракції "Народний фронт", радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він висловив переконання, що це було замовне вбивство.

"На жаль, по гарячих слідах убивцю не вдалося затримати", - повідомив А. Геращенко журналістам у четвер в Києві після 6-го Національного молитовного сніданку.

На думку нардепа, "вбивство Панкова є, швидше за все, замовним убивством, пов'язаним з роботою Панкова у концерні "Укрспирт". Не приховую, що останні 10-15 років він був щільно пов'язаний з цією непростою державною організацією, що мала була б працювати прибутково на благо народу України, а працює постійно в півтіні, або в напівтемряві".

Радник глави МВС України висловив упевненість, що слідство відпрацює всі версії вбивства, зокрема й особисті фінансові зобов'язання покійного, сімейні питання і т. д.

"Але моє переконання, що це, швидше за все, пов'язано з його діяльністю. Це замовне вбивство, там є не лише виконавець, який безпосередньо стріляв, але й організатор та замовник", - сказав А. Геращенко.

Він висловив сподівання, що слідство вийде на цих людей, їх "заарештують і вони отримають довічне ув'язнення".

Як повідомлялося, 30 травня вранці в Києві зловмисник пострілами в спину убив людину в Дарницькому районі столиці. Як повідомив радник глави МВС, народний депутат фракції "Народний фронт" Антон Геращенко, убитий - колишній в. о. директора ДП "Укрспирт" Віктор Панков (2014 р), радник чинного директора держпідприємства.

Невідома особа з автомобіля "Ауді" червоного кольору зробила кілька пострілів у В. Панкова і поїхала у напрямку проспекту Петра Григоренка. Попередньо встановлено, що потерпілий дістав чотири вогнепальні поранення.

В. Панков у 2008-2009 рр. був членом правління НАК "Надра України", у 2012 році прийшов працювати до "Укрспирту", де того ж року обіймав посаду заступника генерального директора з юридичних питань, в. о. гендиректора, першого заступника гендиректора з виробничо-фінансових питань "Укрспирту", звільнився з ДП у грудні 2013 року.

На початку 2014 року В. Панков був радником голови правління "Чорноморнафтогаз", у березні 2014 року знову повернувся до "Укрспирту" на посаду заступника гендиректора з юридичних питань. У грудні 2014 року Мінагропрод усунув керівника "Укрспирту" Михайла Лабутіна від посади, призначивши тимчасово виконувачем обов'язків гендиректора ДП "Укрспирт" його заступника Віктора Панкова.

У 2016 році В. Панков був керівником апарату "Укрспирту".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА