13:35 01.06.2017

Під залом засідань Київради почалися бійки мітингувальників з правоохоронцями

1 хв читати
Під залом засідань Київради почалися бійки мітингувальників з правоохоронцями

Біля будівлі засідань Київської міської ради відбувається бійка між правоохоронцями та мітингувальниками, представниками добровольчих батальйонів.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", правоохоронці зайшли до прес-центру, розташованого поруч із входом до зали засідань міськради, і почали перекривати двері, через яку намагалися пройти мітингувальники, щоб підтримати тих, хто пройшов до залу засідань раніше. Між ними почалися сутички.

Пізніше до місця подій прибув мер Києва Віталій Кличко. Якийсь час протистояння між мітингуючими і правоохоронцями тривало, але потім правоохоронці відійшли у бік і передислокувалися в інше приміщення.

Наразі ситуація заспокоїлася, але не остаточно. Нікого не затримали. В. Кличко пішов.

Як повідомлялося, у четвер близько ста представників націоналістичних партій і організацій мітингують під Київською міською державною адміністрацією та Київською міськрадою із закликом офіційно визнати бійців добровольчих батальйонів учасниками бойових дій на Донбасі. Мітинг відбувається під прапорами України і символікою "ОУН", "Правого сектору", "Карпатської січі" (батальйону ВО "Свобода"), руху "ДІЯ". Порядок забезпечують кілька десятків бійців Національної гвардії.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА