19:17 01.06.2017

Внаслідок сутички в Київраді постраждало двоє поліцейських

2 хв читати

Унаслідок сутички у будівлі Київської міської ради між мітингувальниками і правоохоронцями тілесні ушкодження отримало двоє поліцейських, також пошкоджені двері, повідомляє поліція Києва.

"Сьогодні під час засідання Київської міської ради група невідомих намагалася потрапити до сесійної зали. Один із депутатів провів на своє ім'я близько 20 осіб, решта спробувала прорватися у приміщення повз працівників поліції охорони. При цьому виникла штовханина, в результаті якої були пошкоджені двері, тілесні ушкодження отримали двоє правоохоронців", - йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції м. Києва на сторінці в соцмережі Facebook у четвер.

Зазначено, що з метою врегулювання ситуації основну частину громадян заблокували співробітники спецпідрозділу.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом хуліганських дій. Відомості про подію зареєстровані, вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Після вивчення усіх відеоматеріалів поліцейські нададуть правову оцінку активним учасникам інциденту.

Раніше цього дня біля будівлі засідань Київської міськради сталася сутичка між правоохоронцями, які зайшли в обмундируванні, та мітингуючими представниками добровольчих батальйонів.

Правоохоронці зайшли до прес-центру, який розташований поряд із входом до зали засідань міськради, і почали перекривати двері, через які намагалися пройти мітингувальники, щоб підтримати тих, хто пройшов до зали засідань раніше. Між ними розпочалися сутички.

Пізніше до місця подій прибув мер Києва Віталій Кличко. Деякий час протистояння між мітингувальниками і правоохоронцями тривало, але потім правоохоронці відійшли убік і передислокувалися до іншого приміщення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА