10:57 06.06.2017

Військових РФ на Донбасі вчать збивати безпілотники СММ ОБСЄ

1 хв читати
Військових РФ на Донбасі вчать збивати безпілотники СММ ОБСЄ

Офіцери ЗС РФ інструктують російських військовослужбовців на території Донбасу на предмет відкриття вогню по безпілотних літальних апаратах СММ ОБСЄ за умови їх гарантованої поразки, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"З військовослужбовцями зенітних підрозділів 1 і 2 АК ЗС РФ активно проводять заняття з боротьби з безпілотними літальними апаратами. Особлива увага приділяється вивченню безпілотних літальних апаратів, які використовуються СММ ОБСЄ. Офіцери ЗС РФ, які проводять заняття, інструктують особовий склад щодо відкриття вогню по безпілотних літальних апаратах ОБСЄ за умови їх гарантованої поразки і можливості таємної евакуації", - зазначено в повідомленні ГУР на сторінці у Фейсбуці у вівторок.

Розвідка також повідомляє, що особовий склад передових підрозділів 1-го армійського корпусу (Донецьк) ЗС РФ в темний час доби грабує квартири цивільного населення : окрім матеріальних цінностей, військовослужбовці забирають продукти харчування, що пов'язано з відсутністю продовольчого забезпечення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА