10:52 07.06.2017

АМПУ проведе днопоглиблення підхідного каналу Чорноморського порту до кінця 2017 р.

2 хв читати
АМПУ проведе днопоглиблення підхідного каналу Чорноморського порту до кінця 2017 р.

Адміністрація морських портів України (АМПУ) проведе реконструкцію підхідного каналу Чорноморського морського порту (Одеська обл.) до позначки 16 м.

Відповідно до прес-релізу АМПУ, роботи будуть виконані в 2017 році, їхня оцінна вартість становить 115,2 млн грн (з ПДВ). Наразі завершується підготовка тендерної документації. Підрядника буде визначено у рамках тендерної процедури в системі електронних закупівель ProZorro.

"Днопоглиблення залишається для АМПУ головним питанням порядку денного. Адміністрація вже підписала контракти про гідротехнічні роботи в "Южному", почала днопоглиблення в Миколаєві, і тепер готова стартувати і в Чорноморську. Це необхідно і актуально з огляду на зростання потужностей з перевалки та зберігання вантажів, зокрема зерна і олії в Чорноморському порту ", - прокоментував глава АМПУ Райвіс Вецкаганс.

Крім того, в 2017 році АМПУ планує дати старт ще одному днопоглиблювальному проекту в Чорноморську. До кінця четвертого кварталу поточного року буде виконано перша черга проекту реконструкції акваторії 1-го ковша Сухого лиману до 15 м.

Техніко-економічне обґрунтування за проектом реконструкції акваторії 1-го ковша Сухого лиману з днопоглибленням до 15 м схвалено розпорядженням КМУ від 19 жовтня 2016 року. Проект перебуває на узгодженні в ДП "Укрдержбудекпертиза".

Раніше АМПУ підписала меморандуми про співпрацю з портовим оператором "Рісо" і агрохолдингом "Кернел" для збільшення обсягу вантажопотоку в морському порту "Чорноморськ" з одночасним збільшенням рівня глибин.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже дві третини українців вважають демократію найкращою системою правління, це шостий показник серед досліджуваних країн - опитування

Українська ППО збила російську ракету в Криворізькому районі

Унаслідок обстрілу Сміли постраждали шість осіб - ДСНС

Умєров і помічник генсека НАТО обговорили ситуацію на полі бою і кроки на шляху до членства України в Альянсі

Двоє людей загинули, одна людина дістала поранень унаслідок вибуху в пункті прийому металобрухту на Львівщині

Рада підтримала в першому читанні законопроєкт про створення Держреєстру постраждалих від агресії РФ

ДБР з'ясовує обставини вибухів у Миколаєві, внаслідок яких загинули двоє військових і травмувалися п'ятеро рятувальників

Росіяни атакували вантажівку в Херсонській області, одна людина постраждала - ОВА

Суд розгляне клопотання Офісу генпрокурора про передання АРМА столичного ТРЦ Gulliver

Шмигаль і канцлер Казначейства Великої Британії Гант обговорили потреби України в енергообладнанні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА