01:38 08.06.2017

Бойовики протягом дня йшли на загострення обстановки в Луганській області

2 хв читати
Бойовики протягом дня йшли на загострення обстановки в Луганській області

Російсько-окупаційні війська протягом дня середи, 7 червня, йшли на значне загострення обстановки в районі населеного пункту Жолобок в Луганській області - робили спроби захоплення опорних пунктів сил антитерористичної операції і розширення плацдарму поблизу с.Жолобки, повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ворог використовував важку артилерію, міномети. З напрямки тимчасово окупованого населеного пункту Фрунзе по українських позиціях з 14.20 і до 21 годин вів обстріл ворожий танк. Зазначені дії відбувалися на тлі інформаційної інтервенції в медійний простір. Уже традиційно головним інформаційним приводом було голослівне звинувачення української армії в наступі на даному напрямку", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці прес-центру штабу АТО в Фейсбук.

Згідно з повідомленням, спроби захоплення позицій ВСУ були успішно відбиті, а бойовики понесли втрати - 25 чоловік з яких 11 убитих, за станом на 22.00

"Очевидці повідомляють про те, що в окупованому р Стаханові (укр. Кадиївка) розгорнуті мобільні операційні, довгоміри для вивезення тіл загиблих і спостерігається інтенсивний рух машин швидкої допомоги", - відзначають в повідомленні.

Як повідомляють російські ЗМІ, керівники бойовиків, контролюючих тимчасово окуповані райони Луганської області, звинувачують в загостренні українську сторону і інших учасників Мінського процесу, крім РФ.

Зокрема, наводяться слова ватажка бойовиків Орлоя Ігоря Плотницького про те, "що відповідальність за кровопролиття в Донбасі, поряд з (президентом України Петром - ІФ) Порошенко, повинні нести ОБСЄ, а також керівники Німеччини і Франції, які не використовують своїх можливостей для примусу київського режиму до миру ".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА