08:43 12.06.2017

ЗМІ повідомляють про перших затриманих на антикорупційних акціях в Росії

2 хв читати

У Росії почалися антикорупційні мітинги, організовані прихильниками засновника Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального. У Владивостоку і Благовєщенську вже є перші затримані.

У російських містах почалися антикорупційні акції, повідомляє видання «Медіазона». Зокрема, мітинги вже проходять в Казані і Владивостоку.

В останньому, як пише місцевий портал vl.ru, співробітники правоохоронних органів вже затримали щонайменше двох осіб. У заході, за інформацією кореспондента видання, який знаходиться на місці подій , беруть участь понад 300 осіб. Акція проходить на привокзальній площі, там її проведення не санкціоновано.

Затримано координатора місцевого штабу Навального Юрія Кучина. Його, як зауважує vl.ru, співробітники правопорядку доставили у відділення поліції ще до того, як він добрався до місця проведення акції. Активіст, як розповіли виданню прихильники Кучина, щоб уникнути затримання, ніч на 12 червня провів не в себе вдома, а в готелі. Однак вранці поліцейські "виявили" його біля входу в готель.

Також у відділення поліції Владивостока був доставлений активіст Максим Шинкаренко. Він, за інформацією vl.ru, планував влаштувати на мітингу "одиночний пікет". В руках у нього, як зазначає видання, був згорнутий плакат, на якому, за словами самого затриманого, було написано: "Дімон, вийди геть". Розгорнути його активіст не встиг.

Крім того, за даними видання, в ході акції ще одного учасника антикорупційного мітингу облили зеленкою. Він, за словами кореспондента порталу, що знаходиться на місці подій, вів пряму трансляцію акції в інтернеті. "Зараз стоять з поліцією, розбираються", - пояснює vl.ru.

Також у іншого учасника мітингу, як зазначає видання, козаки, які "з піснями і танцями" святкували на привокзальній площі День Росії, відібрали прапор. "Двоє мене схопили, третій почав мене бити, а четвертий відібрав прапор", - розповів порталу сам активіст, який зауважив, що "після того, як козаки забрали прапор, вони пішли".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Після масованої атаки по Дніпропетровській області дві людини загинули, поранено 15 мирних жителів, є руйнування, пожежа

ЗС України за добу ліквідували 870 окупантів

За добу окупанти 442 рази обстріляли Запорізьку область, є руйнування

Генштаб ЗС України : На фронті відбулося 86 бойових зіткнень, на бахмутському напрямку відбито 25 атак противника

Генштаб ЗС України: За минулу добу армія РФ здійснила 11 ракетних і 78 авіаударів

Генштаб ЗС України: Авіація завдала ударів по дев’яти районах скупчення сил противника

Генштаб ЗС України: Ухвалено рішення про припинення відрядження полковника Наталії Гуменюк

У Дніпрі дев'ять постраждалих після ракетної атаки

19 квітня: Яке сьогодні свято, все про цей день

У Дніпропетровській області одна людина загинула, постраждали щонайменше 6 мирних жителів, є руйнування, пожежа

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА