14:50 13.06.2017

МВС відкрило новий сервісний центр у ТЦ "Metro" на Петрівці в Києві

1 хв читати
МВС відкрило новий сервісний центр у ТЦ "Metro" на Петрівці в Києві

Міністерство внутрішніх справ (МВС) відкрило новий сервісний центр у приміщенні торгового центру (ТЦ) "Metro" біля станції метро "Петрівка" в Києві, повідомляється в прес-релізі відомства у вівторок.

Згідно з повідомленням, новий сервісний центр МВС є 20 в Україні і третім у Києві.

"Незалежно від місця реєстрації тут можна швидко і комфортно замінити і отримати водійське посвідчення, зареєструвати і перереєструвати авто, отримати довідки про несудимість та інші послуги сервісних центрів МВС", - наголошується в повідомленні.

Центр оснащений електронною чергою, інформаційною системою, планшетом для оцінки якості обслуговування та веб-камерою, що дозволяє визначити завантаженість центру в режимі реального часу. Обслуговувати громадян у новому центрі МВС будуть 13 працівників фронт-офісу.

"Завдяки підтримці Metro Cash&Carry Ukraine для клієнтів працює додатковий зручний сервіс - громадянам надходять sms-повідомлення з інформуванням про готовність документів. Тут також для зручності громадян передбачені дитячий куточок і буккросинг-зона. Процес отримання послуг триває від 30 хвилин до 2-х годин", - процитовано в повідомленні слова керівника Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Як наголошується в повідомленні, з червня 2017 року в усіх сервісних центрах МВС по всій Україні з'явилися буккросинг-зони (зони для добровільного обміну книгами - ІФ). Таку ініціативу підтримали як видавництва, так і громадяни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА