16:27 13.06.2017

П'ять осіб постраждали внаслідок вибуху системи охолодження в маршрутці в Києві

2 хв читати

У маршрутному автобусі №455, який рухався за маршрутом у Шевченківському районі Києва, вибухнула система охолодження, постраждали п'ять осіб.

Як повідомляє у вівторок відділ комунікації поліції м. Києва, інформація про вибух у маршрутці на проспекті Перемоги надійшла до чергової частини Шевченківського управління поліції о 13:24 вівторка.

За інформацією правоохоронців, унаслідок вибуху травмовані п'ять осіб - двох постраждалих доправили до лікарні, іншим надано допомогу без госпіталізації. Інформація про постраждалих уточнюється.

Слідчо-оперативна група, що прибула на місце події, попередньо встановила, що вибухнув розширювальний бак.

Відомості про інцидент зареєстровано в журналі Єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 287 (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до п’яти років позбавлення волі з можливим позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, терміном до трьох років.

Як повідомляє інтернет-проект "Вартові Еспресо", внаслідок вибуху гаряча суміш розлетілася по всьому салону маршрутного таксі. В результаті постраждали чотири пасажири і водій, які перебували в передній частині салону. "Після вибуху водій знепритомнів - його пасажири винесли з автобуса", - повідомляє видання.

Зазначено, що постраждалі отримали опіки різного ступеня тяжкості. Трьом пасажирам разом із водієм надали допомогу на місці, водночас двох пасажирів (одна з яких вагітна жінка) госпіталізувала "швидка допомога". Опіки були не занадто серйозними, тому життю постраждалих нічого не загрожує.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рішення про призупинення консульських послуг для українських чоловіків мобілізаційного віку за кордоном спрямоване на забезпечення справедливості - Кулеба

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

Байден: Буквально в найближчі кілька годин ми почнемо відправляти в Україну військову допомогу

США оголосили про новий пакет військової допомоги для України на $1 млрд

Міноборони України опублікувало основні новації в законі про мобілізацію, який набуде чинності 18 травня

Байден підписав закон про надання допомоги Україні

ВР має намір удосконалити законодавство про звернення

Лондон та Берлін мають намір співпрацювати для виробництва відновлюваної енергії у Північному морі

Сунак і Шольц заявили про спільну роботу над варіантами використання заморожених активів РФ

Генпрокурор підписав стандарт діяльності прокурорів із захисту інвестицій під час досудового розслідування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА