16:38 16.06.2017

Кличко пояснив вибір проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу

1 хв читати
Кличко пояснив вибір проекту реконструкції Шулявського шляхопроводу

Містобудівна рада обрала проект реконструкції транспортної розв'язки на перетині просп. Перемоги з вул.Гетьмана (Шулявського шляхопроводу), виходячи з вартості, термінів реалізації проекту і оптимальної організації руху, заявив мер Києва Віталій Кличко.

Як повідомляє в п'ятницю прес-служба КМДА, мер зазначив, що на проектному конкурсі розглядали спочатку сім пропозицій. Але містобудівна рада обрала проект, виходячи з трьох ключових чинників: ефективна робота розв'язки, кошторис робіт і час їх виконання. "Я довіряю людям, які є експертами, займаються будівництвом все життя, глибоко розуміють ситуацію. І тепер наше завдання - втілити цей проект максимально швидко і якісно", - наголосив В.Кличко.

В інформації зазначається, що розрахункова вартість проекту становить 400 млн грн, роботи, які почнуть цієї осені, триватимуть півтора року.

Коментуючи альтернативний варіант реконструкції з будівництвом реверсного кільця, мер Києва зазначив, що, на думку експертів, він має кілька недоопрацювань. Зокрема, проект передбачає більш тривале перекриття проспекту Перемоги, також затратно перекладання комунікацій, що пролягають глибоко під землею, встановлення насосної станції для відведення води.

"Таким чином, цей варіант розтягнутий у часі і він набагато дорожчий - його вартість становить близько 1,5 млрд грн. Хочу наголосити, що я спираюся винятково на експертну оцінку людей, які є фахівцями своєї справи", - наголосив В.Кличко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА