14:36 20.06.2017

Roshen повністю припинив роботу в Росії

1 хв читати
Roshen повністю припинив роботу в Росії

Липецька кондитерська фабрика, склад готової продукції і торговий дім ТОВ "Рошен" повністю зупинили свою діяльність у Росії, повідомляється на сайті корпорації.

Згідно з повідомленням, процес відбувався в три етапи. У квітні були законсервовані всі виробничі лінії на Липецькій кондитерській фабриці, у травні - системи холодо- і теплопостачання, а в червні - блок очисних споруд, котельні та водозабори.

Як повідомлялося, Федеральна податкова служба РФ висуває Липецькій фабриці необґрунтовані податкові претензії на суму 180 млн руб., а торговому дому ТОВ "Рошен" (м Липецьк) - на 150 млн руб. Арешт майна Липецької фабрики, рішенням Басманного суду Москви, продовжено до 13 вересня 2017 року.

Корпорація Roshen входить до топ-30 найбільших виробників кондитерських виробів у світі. До її складу входять Київська, Кременчуцька, дві Вінницькі кондитерські фабрики і Вінницький молочний завод (Україна); Клайпедську кондитерську фабрику (Литва) і фабрику BonbonettiChoco (Угорщина). Виробничу діяльність Липецької фабрики (РФ) було зупинено з 1 квітня 2017 року.

Згідно з підписаним Петром Порошенком у січні 2016 року договором, він передав свою 85-відсоткову частку в корпорації до незалежного сліпого трасту (blind trust) компанії Rothschild Trust. Банк-управитель трасту має також 4-річну довіреність на переговори про продаж активів. Президенту корпорації Roshen В'ячеславу Москалевський належить 13% через інвестфонд "Кондітерінвест", ще чотирьом топ-менеджерам - по 0,5%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба - союзникам: Системи Patriot і SAMP/T потрібні вже сьогодні для порятунку життя людей і економіки

Перші 13 із 60 ветеранів з ампутаційними пораненнями відбули до Берліна для встановлення сучасних інноваційних протезів - мер Києва

Обвинувачений у спробі дати хабар чиновникам "Укргазвидобування" визнав провину, просить перерахувати гроші ЗСУ

ТЧХУ не комунікує з організаціями Червоного Хреста Росії та Білорусі - Доценко

Закон про Товариство Червоного Хреста України треба актуалізувати - Доценко

Польські фермери відновили блокування доріг на прикордонні переходи "Краківець" і "Шегині" - Держприкордонслужба

Доценко: Український Червоний Хрест передає досвід, набутий під час війни, міжнародним партнерам

За час війни Росія зруйнувала і пошкодила понад 20 офісів і складів ТЧХУ - Доценко

Понад 20 загонів швидкого реагування ТЧХУ працюють в Україні - гендиректор Доценко

ВАКС засудив мера Рені до дев'яти років позбавлення волі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА