13:14 17.07.2017

Абітурієнтам без технічної можливості подати електронну заяву до вишів дозволено надати паперову

2 хв читати
Абітурієнтам без технічної можливості подати електронну заяву до вишів дозволено надати паперову

Міністерство освіти і науки України дозволило абітурієнтам, які не мають можливості з технічних причин подати електронну заяву до вишів, подавати паперову версію.

"Міністерство освіти і науки дозволило подавати заяви до вишів у паперовій формі тим вступникам, які не можуть з технічних причин створити електронні кабінети", - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Так, із 15 липня 2017 року абітурієнти можуть подати заяву і документи в паперовій формі, якщо в присутності представника приймальної комісії вишу буде перевірено неможливість створення електронного кабінету.

За результатами робочого дня приймальна комісія вишу має надсилати до держпідприємства "Інфоресурс" таблицю встановленого зразка з даними вступників.

У повідомленні наголошується, що рішення було ухвалено насамперед для того, щоб заяви встигли подати ті абітурієнти, які вже зараз мають проходити творчі конкурси.

"Через запровадження нового програмного забезпечення з посиленими вимогами до ідентифікації вступників наразі трапляються окремі випадки відмови в реєстрації електронних кабінетів, пов'язані з розбіжностями в реєстраційних даних", - йдеться в повідомленні.

Водночас наголошується, що можливість подання паперових заяв поширюється лише на тих вступників, які через розбіжності в системі не можуть зареєструвати електронні кабінети. Якщо ж кабінет уже успішно створено, але є проблеми з подачею заяв, необхідно звернутися до сервісу підтримки з питань реєстрації за номерами: (044) 239-86-18, (095) 281-13-54, (067) 551-24-74, ( 093) 342-38-63.

За інформацією ДП "Інфоресурс", наразі в системі вже створено 137,7 тис. електронних кабінетів вступників і зареєстровано 563,5 тис. заяв абітурієнтів про допуск до участі в конкурсі, з яких в електронній формі подано 348,8 тис. заяв.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

"Укрзалізниця" продовжила маршрут Dnipro City Express до Синельникова

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА