16:55 18.07.2017

Суд оштрафував пранкера, що оголив сідниці на сцені "Євробачення"

2 хв читати
Суд оштрафував пранкера, що оголив сідниці на сцені "Євробачення"

Дніпровський районний суд столиці визнав винним пранкера Віталія Седюка у хуліганських діях під час фіналу "Євробачення 2017".

"Суд визнав Віталія Седюка винним у здійсненні хуліганських дій і присудив штраф у 500 неоподатковуваних мінімум", - повідомила агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець.

За її словами, у прокуратури є 5 днів на можливість оскарження цього рішення суду. Після вивчення мотивувальної частини рішення прокуратура ухвалить рішення щодо оскарження.

В.Седюка затримали правоохоронці 13 травня після скандальної витівки під час проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення 2017".

"Обвинувальний акт стосовно цієї особи за фактом здійснення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство), передано до Дніпровського районного суду м.Києва для розгляду по суті", - повідомила тоді прес-служба прокуратури міста Києва.

Згідно з КК України, хуліганство, тобто, грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю або винятковим цинізмом карається штрафом до 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (1 МРОП - 17 грн) або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням свободи на строк до 3 років.

В.Седюк у ніч на 14 травня під час виступу української співачки Джамали у фіналі Євробачення-2017 вибіг на сцену, загорнувшись у прапор Австралії, тазняв штани, обернувшись спиною до глядачів. Співачка не звернула уваги на нього; співробітники служби охорони МВС оперативно зняли його зі сцени, вивели за територію і передали поліції.

В.Седюк, 1988 р.н., житель Борисполя Київської області, з 2012 року неодноразово влаштовував провокації зі світовими зірками, зокрема, Кім Кардашьян, Адель, Мадонною, Уїллом Смітом, Бредлі Купером, Леонардо ДіКапріо тощо.

15 травня Дніпровський районний суд Києва обрав В.Седюку запобіжний захід у вигляді особистого зобов'язання на термін 60 діб. За рішенням суду він також зобов'язаний прибувати на кожну вимогу до суду або слідчого відділу поліції Дніпровського району Києва. В.Седюк має здати паспорти або інші документи для виїзду за кордон, а також повідомляти про зміну місця проживання. Такі зобов'язання діяли до 12 липня.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Сенаті обіцяють швидко надіслати законопроект про допомогу Україні на підпис Байдену

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА