11:31 20.07.2017

Чоловік, якого застрелили біля ТЦ у Києві, був громадянином РФ, до цього він скоїв вбивство у Росії

1 хв читати
Чоловік, якого застрелили біля ТЦ у Києві, був громадянином РФ, до цього він скоїв вбивство у Росії

Убитий минулого вечора на парковці перед торговим центром в Деснянському районі Києва чоловік є громадянин Російської Федерації, що вчинив на території цієї країни вбивство і, ймовірно, переховувався в столиці України, повідомив директор департаменту комунікації українського МВС Артем Шевченко.

"Розстріляний в середу ввечері був громадянином Російської Федерації, що вчинив вбивство у РФ і, мабуть, переховувався в Києві", - сказав він журналістам у четвер уранці в Києві.

А.Шевченко додав, що прізвище убитого - Мамедов, і його розшукували російські правоохоронці за скоєне на території країни вбивство.

Раніше в четвер заступник начальника департаменту комунікацій ГУ Нацполіції Яна Неруш повідомила, що в середу, 19 липня, близько 22.30 о Деснянському районі Києва біля торгового центру було вбито чоловіка 1964 року народження. "Оглянувши місце події, правоохоронці вилучили звідти гільзи калібру 5,45 мм, автоматичну зброю системи Калашнікова, а також пристрій невстановленої марки для відстрілу гумовими кулями", - повідомила вона.

Я.Неруш проінформувала: "Зараз тривають розшукові заходи, спрямовані на затримання підозрюваних. Є інформація, що їх було двоє. Після вбивства вони утекли з місця злочину на автомобілі".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА