13:26 21.07.2017

Кабмін має забезпечити українців "теплими" кредитами в найкоротші терміни

1 хв читати
Кабмін має забезпечити українців "теплими" кредитами в найкоротші терміни

Партія "Наш край" вимагає від Кабінету Міністрів прискорити всі процедури для надання "теплих" кредитів українцям в найкоротші терміни.

"Фінансування державної програми збільшено на 300 млн грн. Однак ще потрібно підписати договори з банками, щоб програма запрацювала. На придбання обладнання та проведення енергоефективних заходів залишиться ще менше часу, тоді як за три місяці вже стартує опалювальний сезон. Ми вимагаємо від уряду прискорити всі необхідні процедури, щоб "теплі кредити" було надано в найкоротші терміни", - йдеться в зверненні співголови партії Олександра Мазурчака до уряду.

О.Мазурчак також додав, що уряд має вже зараз розпочати розробку програми на наступний рік з урахуванням прорахунків.

Він також зазначив, що в ситуації з "теплими кредитами" уряд вкотре продемонстрував, що не володіє ситуацією в сфері ЖКГ.

"Фінансування подібних державних програм - це підтримка об'єднань громадян, які намагаються економити на енергоресурсах і раціонально їх використовувати", - резюмував О.Мазурчак.

"Наш край" інформує, що в лютому поточного року уряд відновив дію урядової програми з енергоефективності. Загалом було виділено 432 млн грн для кредитування на придбання котлів та енергоефективного обладнання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА