14:00 25.07.2017

"Нафтогаз" вивів із правління "Укртрансгазу" виконавчого директора Макогона

1 хв читати
"Нафтогаз" вивів із правління "Укртрансгазу" виконавчого директора Макогона

Виконавчого директора-директора департаменту стратегії та розвитку бізнесу ПАТ "Укртрансгаз" (УТГ) Сергія Макогона з 21 липня 2017 року виведено зі складу правління компанії відповідно до поданої ним заяви про складання повноважень.

Згідно з повідомленням УТГ у системі розкриття інформації НКЦПФР, відповідне рішення НАК "Нафтогаз України" прийняв як одноосібний акціонер компанії.

С.Макогон входив до складу правління УТГ з березня 2016 року. У структурі НАК працював з травня 2014 до серпня 2015 го, після чого перейшов на роботу до УТГ.

Таким чином, на сьогодні правління УТГ складається з трьох членів: Мирослава Химка (т.в.о. президента УТГ), Тетяни Федорової (директор з юридичних питань УТГ) і Сергія Алексєєнка (головний радник глави НАК).

"Укртрансгаз", 100% якого належить НАК "Нафтогаз України", експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною ємністю 31 млрд куб. м.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна в травні-червні має вийти на підписання двосторонніх безпекових угод зі США, деякими країнами Північної Європи та Балтії - Зеленський

Окупанти вдарили по Харкову, постраждалих немає - мер

На відео вбивства поліцейського на Вінниччині присутні військовослужбовці однієї з в/ч Сухопутних військ - Командування

Для України важлива участь Бразилії в першому Глобальному саміті миру - Зеленський

Кількість загиблих унаслідок ворожого обстрілу Вовчанська збільшилася до двох осіб

На прикордонному переході "Рава-Руська - Гребенне" з неділі частково відновлять пропуск вантажівок - Держприкордонслужба

Укргідрометцентр попереджає про сильні дощі та заморозки на заході країни

ОК "Південь" сприяє правоохоронцям у затриманні вбивць поліцейського на Вінниччині, підозрювані понад рік не служать у 28 ОМБр

"Укрзалізниця" повертає "Інтерсіті+" в Одесу в тестовому режимі

Віцеканцлер Німеччини Габек відвідав Миколаївську область

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА