17:11 26.07.2017

У багатоповерхівці в Києві стався вибух, загинула жінка

2 хв читати
У багатоповерхівці в Києві стався вибух, загинула жінка

У 9-поверховому житловому будинку на вул.Бурмістенка, 12 у Голосіївському районі Києва в середу стався вибух невідомого походження, внаслідок якого обвалилося перекриття між 1 і 2 поверхом без подальшого горіння, одна людина загинула, повідомляє Головне управління ДСНС у Києві.

За даними рятувальників, інформація про вибух надійшла їм о 15:52. "Рятувальники евакуювали 20 мешканців будинку. Одна людина загинула - немолода жінка. Тривають роботи з пошуку ймовірних потерпілих і надання їм медичної допомоги", - йдеться в повідомленні.

За даними ДСНС, до місця виклику направлено рятувальників з найближчих пожежно-рятувальних підрозділів.

Портал dtp.kiev.ua повідомляє, що вибух, ймовірно, стався через витік побутового газу, на першому поверсі у другому під'їзді будинку. "Вул. Бурмістенка, 12. Пролунав вибух на першому поверсі, у другому під'їзді. Потужність вибуху була дуже високою: скло розкидало на 10 метрів. Попередньо, причина вибуху - витік побутового газу", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua на сторінці в соцмережі Facebook.

За їхніми даними, мешканців найближчих квартир евакуювали. На місці працюють патрульна поліція, ДСНС, медики.

На відео з місця події видно, що вибух стався в панельному будинку, у двох вікнах на першому поверсі якого вибито склопакети і зруйновано балкон. Сусідні з ними склопакети пошкоджені. Окрім балкона квартири, де стався вибух, інші бетонні конструкції будинку видаються цілими.

Гілки дерев, що росли поруч із квартирою, розкидані на відстань кількох десятків метрів від місця вибуху - по всьому двору будинку. На місці події перебуває багато людей, імовірно, місцевих жителів.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА