13:51 31.07.2017

Трейдингова Petroforce планує отримати ліцензію на газопостачання в Україну

1 хв читати
Трейдингова Petroforce планує отримати ліцензію на газопостачання в Україну

ТОВ "Петрофорс Україна" (Київ) подала заявку на отримання ліцензії на постачання природного газу в Україну.

Рішення про видачу ліцензії 100% українській "дочці" Petroforce Trading and Shipping SA (Швейцарія) буде розглянуто на засіданні Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) 3 серпня 2017 року.

За російськомовною версією сайту Petroforce, компанія почала торгувати нафтою з 2013 року, здійснювала операції з такими компаніями, як ENI (Італія) і Petronas (Малайзія). Також здійснює торговельні операції з нафтопродуктами, металом і сільськогосподарською продукцією.

Кінцевим бенефіціаром і генеральним директором Petroforce є Крішна Пемсінг, випускник Науково-дослідного інституту будівельної механіки (Київ), який працював у країнах СНД в 90-х і початку 2000-х. К.Пемсінг також є одним з бенефіціарів газорозподільної компанії ТОВ "Газпостачсервіс" (Вінницька обл.).

Як повідомлялося, в Україні після лібералізації ринку природного газу вже отримали ліцензії на торгівлю газом міжнародні трейдери MET і Trafigura, подала заявку на отримання - Engie.

Станом на 14 червня 2017 року НКРЕКП видала 276 ліцензії на газопостачання в Україну.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА