13:58 01.08.2017

Списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджет, опублікують о 18:00, приймальні комісії працюватимуть до 20:00 вівторка

1 хв читати
Списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджет, опублікують о 18:00, приймальні комісії працюватимуть до 20:00 вівторка

Міністерство освіти і науки України заявляє, що списки абітурієнтів, рекомендованих до зарахування на бюджетну форму навчання, буде опубліковано о 18:00 у вівторок, а приймальні комісії працюватимуть до 20:00.

У повідомленні прес-служби відомства йдеться, що з огляду на те, що списки абітурієнтів, які отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення, оприлюднять на кілька годин пізніше запланованого часу - о 18.00, - робота приймальних комісій буде продовжена до 20.00.

"До Міносвіти надходять численні звернення від вступників, які готові подати оригінали документів до ВНЗ одразу після оприлюднення списків рекомендованих до зарахування. Саме тому ми і звернулися до керівників вищих навчальних закладів для продовження роботи приймальних комісій до 20 годин - так абітурієнти зможуть подати свої документи вже сьогодні" - зазначає директор департаменту вищої освіти міністерства Олег Шаров.

Як повідомлялося, Міносвіти оприлюднить списки абітурієнтів, які отримали рекомендацію до зарахування на місця державного замовлення, о 18:00 1 серпня 2017 року. Таке рішення прийнято після звернення приймальних комісій вищих навчальних закладів з проханням надати їм додатковий час для завершення перевірки правильності нарахування ними сільського коефіцієнта для випускників шкіл сільської місцевості в 1,02.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА