10:55 03.08.2017

Російські військові ввели на Донбасі план "Кільце" для затримання найманців, які залишили частини, дозволено стріляти на ураження

1 хв читати
Російські військові ввели на Донбасі план "Кільце" для затримання найманців, які залишили частини, дозволено стріляти на ураження

Російське командування ввело в дію план "Кільце" на території Донецької та Луганської областей для пошуку і затримання російських найманців, які самовільно залишили військові частини 1 і 2 армійських корпусів ЗС РФ, повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Російське окупаційне командування вживає заходів із пошуку та затримання російських найманців, які самовільно залишили військові частини 1 і 2 АК ЗС РФ. На території Донецької та Луганської областей введено в дію план "Кільце", що передбачає виставлення додаткових блокпостів на автомобільних дорогах і вздовж неконтрольованої ділянки державного кордону України з РФ", - йдеться в повідомленні ГУР на сторінці у Facebook у четвер.

При цьому військовослужбовцям і співробітникам т.зв. "МВС", яких залучатимуть до реалізації плану, дозволено відкривати вогонь на ураження в разі невиконання їхніх вимог.

Українська розвідка також інформує, що погіршення ситуації з грошовим забезпеченням спонукає особовий склад російських окупаційних військ до пошуку альтернативних джерел збагачення. Так, військовослужбовці однієї з військових частин 2 АК ввели "порядок передання обладнаних передових позицій" під час ротації за грошову винагороду - "такса" за один бліндаж (блокпост) становить 10 тис. російських рублів. У разі відмови новоприбулого підрозділу оплатити "комфорт", фортифікаційне обладнання знищується шляхом підриву.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА