15:41 07.08.2017

Заяви міністра Насалика завдають Україні багатомільйонних збитків - Коболєв

1 хв читати
Заяви міністра Насалика завдають Україні багатомільйонних збитків - Коболєв

Заяви міністра енергетики та вугільної промисловості Ігоря Насалика завдають Україні багатомільйонних збитків, вважає глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв.

"Минулого року гучні заяви міністра про брак газу в українських ПСГ були однією з головних причин спекулятивного зростання цін на газ в ЄС, що коштувало Україні кілька десятків мільйонів доларів, на які зросла ціна імпортованого газу. Тепер заяви про нездатність української газотранспортної системи (ГТС) "прокачувати газ"... "Є такі друзі, з якими і вороги не потрібні", - написав А.Коболєв на своїй Facebook-сторінці.

І.Насалик в ефірі програми "Перша Шпальта" в неділю заявив, що вважає політику "Нафтогазу" щодо ГТС "недолугою". На думку міністра, через політику НАК "Укртрансгаз" може дійти до того, що буде технічно не готовий до прокачування газу.

Як повідомлялося, в лютому 2017 року правління "Нафтогазу" відсторонило Ігоря Прокопіва від обов'язків президента "Укртрансгазу" через підозри в корупції. Наглядова рада держхолдингу затвердила це рішення, вважаючи аргументи правління досить вагомими. Однак уже в квітні 2017 року І.Прокопів був призначений заступником міністра енергетики та вугільної промисловості України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ексдепутата Запорізької міськради, який коригував ворожі ракети, засуджено до 15 років в'язниці

Україна і НАТО погодили план роботи на травень для активізації пропозицій до саміту альянсу у Вашингтоні - Міноборони

Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

Основна частина озброєнь із нового пакета допомоги США розміщена в Німеччині та Польщі, що прискорить її доставку в Україну - ЗМІ

В Одесі поліція ліквідувала call-центр, який видурив у громадян Чехії 5,5 млн грн

Унаслідок авіаудару по Костянтинівці на Донеччині поранені п'ятеро осіб, двоє - у важкому стані - голова ОВА

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА