13:32 18.08.2017

Стартувало будівництво підвідного газопроводу до Авдіївки

1 хв читати
Стартувало будівництво підвідного газопроводу до Авдіївки

У Донецькій обласній почалося будівництво підвідного газопроводу високого тиску від Очеретяного до Авдіївки, повідомляє глава Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Розпочали будівництво підвідного газопроводу високого тиску від Очеретяного до Авдіївки: зробили розмітку траси прокладки, підрядники розпочинають виконання будівельно-монтажних робіт і незабаром вже почнуться перші поставки труби", - повідомив П.Жебрівський на своїй сторінці в соцмережі Facebook у п'ятницю.

Він зазначив, що вартість проекту - близько 58 млн грн, частину цієї суми профінансує ПАТ "Авдіївський коксохімічний завод".

"Після завершення будівництва ми зможемо подавати газ на Авдіївку і ще сім навколишніх селищ (Красногорівка, Ластівчине, Орлывка, Тоненьке, Водяне, Первомайське та Нетайлове) з території, контрольованої України. Таким чином, люди перестануть бути заручниками бандитів, які називають себе владою на окупованій українській території, адже ми знімаємо залежність міст і селищ від їхніх бандитських примх і недолугості", - зазначив голова Донецької ОблВЦА.

П.Жебрівський нагадав, що остаточне рішення про будівництво газопроводу ухвалили 7 червня, в результаті надзвичайної ситуації, коли бойовики пошкодили газопровід і залишили Авдіївку та околиці без газу.

Як повідомлялося, в червні 2017 року поблизу Авдіївки в результаті ворожих обстрілів був пошкоджений газопровід, внаслідок чого близько 22 тис. жителів залишаються без газопостачання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА