11:56 19.08.2017

ПРООН оголосила закупівлі ліків на кошти 2017 р. за кількома програмами

1 хв читати
ПРООН оголосила закупівлі ліків на кошти 2017 р. за кількома програмами

Програма розвитку ООН (ПРООН) оголосила збір заявок на закупівлю ліків за кількома напрямами за рахунок коштів державного бюджету на 2017 рік.

Зокрема, 16 серпня ПРООН оголосила збір тендерних пропозицій на закупівлю препаратів для забезпечення лікування безпліддя у жінок (вісім лотів), лікування пацієнтів з розсіяним склерозом (шість лотів).

Крім того, ПРООН також оголосила закупівлю препаратів для лікування ювенільного ревматоїдного артриту (ЮРА), нанізм, церебрального паралічу, муковісцидозу, а також закупівлю антирезусного імуноглобуліну для запобігання гемолітичної хвороби новонароджених (дев'ять лотів).

Згідно з угодою, укладеною між Міністерством охорони здоров'я України та ПРООН, організація на кошти 2017 року загалом закупить ліки і вироби медичного призначення (ВМП) за 15 напрямами на загальну суму 2,3 млрд грн.

Як повідомлялося, 27 липня Міністерство охорони здоров'я України уклало договори на закупівлю лікарських засобів і ВМП коштом держбюджету 2017 року з ПРООН, Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) і британським закупівельними агентством Crown Agents на загальну суму у розмірі 5,9 млрд грн.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті Міністерства охорони здоров'я України, наразі ПРООН на 99% завершила закупівлі за кошти 2016 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА