10:12 21.08.2017

Суд заарештував охоронця бізнесмена Димінського після смертельної ДТП на Львівщині

1 хв читати
Суд заарештував охоронця бізнесмена Димінського після смертельної ДТП на Львівщині

Галицький районний суд Львова ухвалив рішення про арешт на 2 місяці без можливості внесення застави охоронця бізнесмена Петра Димінського, який може бути причетний до смертельної ДТП у Львівській області, передає "5 канал".

ДТП сталася 18 серпня на автодорозі Львів – Краковець поблизу села Ямельня Яворівського району Львівської області. За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, встановлено, що водій автомобіля Mercedes-Benz S 65 скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra.

"Як встановили правоохоронці, водій автомобіля Mercedes-Benz S 65, 43-річний львів'янин, скоїв зіткнення з автомобілем Opel Astra під керуванням 31-річної жительки одного із сіл Яворівського району. Внаслідок отриманих травм жінка-водій померла на місці події", - йдеться в повідомленні поліції.

Родич загиблої Степан Мацевко на своїй сторінці у "Фейсбуці" повідомив про цю трагедію. При цьому він стверджує, що за кермом автомобіля Mercedes перебував бізнесмен П.Димінський, а його супроводжував позашляховик Lexus. За його словами, П.Димінський пересів у Lexus і втік з місця події, а охоронець стверджує, що він був за кермом Mercedes.

За інформацією ЗМІ, провину в ДТП взяв на себе охоронець П.Димінського Андрій Борщ, який, як правило, їздить у кортежі в авто охорони бізнесмена.

П.Димінський, 1954 р. – почесний президент ФК "Карпати", співвласник телеканалу ZІК, народний депутат України IV скликання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Швейцарія виділить 5 млрд франків на відновлення України

Рютте: Європейські країни, які мають Patriot, розглянуть власну потребу в цих системах із метою передачі їх Україні

Юрфірма "Ілляшев та Партнери" ініціювала антидемпінгове розслідування щодо імпорту в Україну сірників з Індії та Пакистану

Кулеба: Такої інтенсивності роботи від партнерів з надання ППО не було від початку повномасштабного вторгнення

Президент Єврокомісії знову каже, що непередбачений прибуток від заморожених росактивів може бути використано для військових потреб України

Росіяни обстріляли Львове Херсонської області, пошкоджено школу

Велика Британія передала Міноборони України обладнання для роботи з реєстром "Оберіг"

Росіяни за добу завдали 6 ракетних і 63 авіаційних ударів по території України

Українська авіація завдала дев’ять ударів по районах зосередження противника

На лінії фронту зафіксовано 71 бойове зіткнення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА