17:23 29.08.2017

Сину нардепа Шуфрича повідомили про підозру

2 хв читати
Сину нардепа Шуфрича повідомили про підозру

Слідчий повідомив про підозру Нестору Шуфричу - синові народного депутата Нестора Шуфрича, який скоїв ДТП у Києві, травмувавши пішохода.

"Щойно, за погодженням з прокуратурою Києва, слідчий СУ ГУ НП України в Києві оголосив підозру 23-річному Нестору Шуфричу, який скоїв ДТП на вул. Шота Руставелі, в результаті якого травмовано пішохода", - написала прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган на сторінці в Фейсбуці у вівторок.

Прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець також повідомляє про цю підозру, не називаючи прізвища фігуранта справи, вказавши лише, що це 23-річний водій.

"За медичною документацією про травми, отримані потерпілим, дії правопорушника кваліфіковані за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження) КК України. Після оголошення про підозру водієві і його адвокату вручено клопотання про запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, яке буде направлено до Шевченківського райсуду столиці для прийняття рішення", - написала Н.Максимець на сторінці в Фейсбуці.

До суду також направлено клопотання про арешт автомобіля, за кермом якого під час ДТП перебував Н.Шуфрич.

Як повідомив радник глави МВС України, народний депутат з фракції "Народний фронт" Антон Геращенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук, у вівторок, 29 серпня, Н.Шуфричу слідчий пред'явить підозру, а в середу, 30 серпня, "відбудеться суд щодо визначення запобіжного заходу винуватцю ДТП".

Як повідомлялося, увечері 26 серпня син Н.Шуфрича на пішохідному переході збив 31-річного чоловіка, якого згодом госпіталізували з численними травмами.

У прес-службі народного депутата повідомляли, що автомобіль марки Bentley, який учинив наїзд, не належав синові нардепа, а був узятий напрокат.

Н.Шуфрич-молодший не залишав місце події, пішов на контакт з поліцією і почав давати пояснення. Стверджується, що він у супроводі адвоката і брата Олександра пройшов наркологічну експертизу, яка показала повну відсутність алкоголю, що було зафіксовано відеозйомкою.

У Головному управлінні Національної поліції в Києві підтвердили інформацію про те, що сталося ДТП, вказавши, що на момент аварії в салоні іномарки разом з водієм, 1994 року народження, перебував його товариш.

Слідчі почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Водій співпрацює зі слідством, його закордонний паспорт долучений до матеріалів справи. Автомобіль вилучили та доставили на штрафмайданчик.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА