16:33 31.08.2017

У Києві затримали угрупування, що виготовляло фальшиві паспорти

1 хв читати
У Києві затримали угрупування, що виготовляло фальшиві паспорти

Правоохоронці затримали в Києві учасників організованої групи, які виготовляли підроблені документи для легалізації нелегальних мігрантів, зокрема громадян РФ.

"Правоохоронці встановили, що члени угруповання виготовляли фальшиві документи для громадян РФ і країн Близького Сходу, яких спільники мали нелегально переправляти через державний кордон України", - повідомляє прес-центр СБУ в четвер.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів справи правоохоронці вилучили підроблені печатки державних органів влади України, приватних організацій, банківських установ, нотаріусів, а також бланки паспортів, свідоцтв про народження, посвідок на проживання, довіреностей і свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану.

У СБУ наголосили, що значна частина вилучених документів - паспорти громадян Російської Федерації, а також іноземців з регіонів з підвищеною терористичної активністю.

СБУ перевіряє причетність власників цих документів до терористичної та іншої протиправної діяльності на шкоду національній безпеці України.

Організатору групи повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 3 ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України, його заарештовано.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА