12:16 02.09.2017

Саакашвілі підтвердив затримання його брата Давида в Києві

1 хв читати
Саакашвілі підтвердив затримання його брата Давида в Києві

Брата колишнього президента Грузії, екс-голови Одеської облдержадміністрації Міхеіла Саакашвілі Давида затримано у Києві.

"Сьогодні на світанку 8 представників МВС Авакова затримали мого брата Давида Саакашвілі, коли він виходив з дому в Києві, і відвезли в невідомому напрямку, - написав М.Саакашвілі на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук" у суботу.

М.Саакашвілі стверджує, що у його затриманого брата є посвідка на проживання в Україні.

"Він юрист, має посвідку на проживання в Україні, мабуть, таким чином намагаються вплинути на мене, щоб я передумав повертатися", - зазначив політик.

При цьому він додав: "Учора на прикордонні пункти всього західного кордону надіслали мобільні групи з Києва, оскільки не довіряють місцевим прикордонникам. Завдання мобільних груп, до яких, зокрема, входять представники колишнього Беркута, не дати мені пройти і забрати паспорт. Ну що ж, зустрінемося на кордоні".

Як відомо, М.Саакашвілі, який був позбавлений українського громадянства, заявляв про намір повернутися в Україну 10 вересня.

У Держприкордонслужбі України повідомили, що прикордонники в разі спроби М.Саакашвілі перетнути держкордон діятимуть згідно із законодавством України.

За словами заступника генерального прокурора України Євгена Єніна, М.Саакашвілі зможуть пропустити тільки за наявності української візи.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти за добу завдали 59 ракетних і 55 авіаударів по Україні, обстріляли понад 110 населених пунктів

Росіяни обстріляли Запорізький район, постраждала жінка

Українська авіація завдала за добу ударів по восьми місцях скупчення окупантів і трьох систем ППО

За добу на фронті вдвічі зросла кількість бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбито 35 ворожих атак

У 2-му Міжнародному саміті міст і регіонів у Києві візьмуть участь понад 100 делегатів із 16 країн, планується підписання понад 10 угод

Голова Військового комітету НАТО розкритикував Бельгію за недостатні зусилля у сфері оборони

Температура у світі підвищиться щонайменше на 2,5 градуса в цьому столітті - дослідження

Печерський райсуд 9 травня розгляне клопотання ДБР і ОГП про повторний арешт вагонів ПГЗК Ferrexpo у справі незаконного використання корисних копалин

Результати виборів президента РФ є нікчемними - ЦВК України

Арахамія: Кілька тисяч осіб захочуть умовно достроково звільнитися від відбування покарання для проходження військової служби

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА