06:42 06.09.2017

Суд заарештував рахунки сина екс-прем'єра Азарова

2 хв читати
Суд заарештував рахунки сина екс-прем'єра Азарова

Печерський районний суд Києва задовольнив клопотання старшого слідчого Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України та наклав арешт на рахунки Олексія Азарова, колишнього депутата, сина екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова, в декількох швейцарських банках.

Відповідне рішення суду опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень.

Арешт накладено на 10 рахунків в банках "Bank Julius ваr", "Coutts & Co AG" і "Banque Internationale a Luxemburg SA." і "також на залишок коштів на зазначених рахунках в сумі 0,6 млн. швейцарських франків і на видаткові операції за цими рахунками".

У мотивувальній частині рішення зазначено, що А.Азаров, будучи народним депутатом, отримав з невстановлених джерел значні суми грошей.

"У період з 12.12.2012 по 27.11.2014 ОСОБА_3, будучи посадовою особою отримав з невстановлених слідчим джерел вигоду майнового характеру в розмірі 7 700 000 євро, 600 000 швейцарських франків, 500 000 доларів США, які їм розміщені в банківських установах Швейцарської Конфедерації, італійської республіки і князівства Ліхтенштейн. При цьому ОСОБА_3 отримавши дохід в розмірі 7 700 000 євро, 600 000 швейцарських франків, 500 000 доларів США, з метою приховати свої справжні доходи і їх походження, протягом 2012-2014 років, як народний депутат задекларував свій з сукупність дохід в розмірі лише 19 654 057 грн.", - йдеться в рішенні суду.

А.Азаров знаходиться в розшуку з 2015 року. 23 січня 2015 йому було повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368-2 КК України (незаконне збагачення).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Київщині 29 березня вдень пориви вітру сягатимуть 20 м/с

Україна та Польща наголосили на необхідності забезпечення українцям можливості відвідувати школи та вивчати український компонент

Україна та Польща домовилися разом шукати українські родини в Польщі для дітей, евакуйованих з інтернатів через війну

Німеччина оголосила про новий пакет військової допомоги Україні

Україна і Польща підтвердили посилення співпраці в пошуку та похованні жертв конфліктів і репресій - заява Шмигаля і Туска

Основні наступальні сили на Авдіївському напрямку ворог сконцентрував на Семенівці - 3 ОШБр

Шмигаль: Можу сказати, що ми точно маємо прогрес щодо зняття блокади на кордоні з Польщею

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА