13:31 06.09.2017

У ДТП на Рівненщині загинули журналіст і політологи, які поверталися з конференції у Варшаві

2 хв читати

Госпіталізований у важкому стані після смертельного ДТП на трасі "Київ-Варшава" біля с. Масевичі Рокитненського району в середу вранці чоловік помер в реанімації, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Внаслідок зіткнення на місці події загинули четверо чоловіків з легкового автомобіля. Травми, несумісні з життям, отримали 33-річний житель Донецька і троє жителів столиці віком 31, 34 і 40 років. Відомо, що 34-річний уродженець Чернівців працював журналістом в Києві. Життя п'ятого учасника ДТП, 26-річного пасажира, рятували лікарі, проте від отриманих травм він помер в реанімації ", - йдеться в повідомленні.

Директор Інституту практичної політики Богдана Бабич повідомила на своїй сторінці в соцмережі Facebook, що з нею зв'язалися з облуправління поліції і повідомили, що на місці смертельного ДТП знайдено посвідчення журналіста Spilno.tv Володимира Карагяура.

За її словами, в автомобілі разом з ним були політолог, історик Олексанр Маслак, викладач Національного університету "Києво-Могилянська академія" Олексій Курінний, політолог Олександр Ніконоров та експерт із децентралізації, колишній глава Офісу реформ Донецької області Сергій Попов. Саме С.Попов був госпіталізований в реанімаційне відділення.

Б.Бабич повідомила, що всі п'ятеро загиблих були на конференції "Стратегія співробітництва держав Міжмор'я в умовах гібридної війни" у Варшаві, звідки в середу поверталися до Києва.

Директор політичних програм Українського інституту майбутнього Юрій Романенко повідомив, що попередня версія аварії - занос автомобіля, в якому їхали політологи, на великій швидкості на мокрій дорозі з виносом на зустрічну смугу.

У поліції повідомили, що за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей, слідчі почали досудове розслідування за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, в результаті зіткнення легкового автомобіля "Opel Omega" з вантажним автомобілем-лісовозом "DAF" близько 6:54 в середу водій і троє пасажирів легковика загинули на місці, один пасажир був госпіталізований у важкому стані в Рокитнівську центральну районну лікарню. Поліцейські попередньо з'ясували, що "Opel Omega" з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем "DAF" із причепом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поліція в Тбілісі застосувала проти демонстрантів водомети і перцевий спрей після спроб зламати ворота будівлі парламенту

До 13 людей зросла кількість постраждалих у результаті обстрілу Золочева

США розширили санкційні списки проти РФ, додали авіакомпанію "Победа", низку підприємств

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Зеленський звільнив Вітюка з посади керівника департаменту кібербезпеки СБУ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА