16:45 08.09.2017

На військове навчання "Репід трайдент-2017" прибула група військових із Молдови

2 хв читати
На військове навчання "Репід трайдент-2017" прибула група військових із Молдови

Група з 57 військових Збройних сил Молдови прибула на Яворівський полігон у Львівській області в п'ятницю для участі в міжнародному навчанні "Репід трайдент-2017", повідомив керівник медіацентру Міноборони України у Львові полковник Олександр Поронюк.

"Сьогодні на полігон прибули 57 військовослужбовців Збройних сил Молдови, які візьмуть участь у "Репід трайдент-2017", - розповів О.Поронюк агентству в п'ятницю.

За його словами, представники ЗС Молдови брали участь в усіх підготовчих конференціях до цих навчань.

Також він розповів, що 8 і 9 вересня на Яворівський полігон прибувають учасники навчання. Загалом у "Репід трайдент-2017" візьмуть участь 2,5 тисячі військовослужбовців із понад десяти країн світу.

Урочисте відкриття навчання відбудеться 11 вересня о 9:00 у центральному військовому містечку Міжнародного центру миротворчості та безпеки на Яворівському полігоні.

Як повідомлялося, уряд Молдови в середу вранці схвалив участь молдовських військовослужбовців у багатонаціональному військовому навчанні Rapid Trident-2017 в Україні. Того самого дня президент Молдови Ігор Додон призупинив дію постанови уряду про участь військовослужбовців у військовому навчанні в Україні.

Незважаючи на це, в четвер 57 військовослужбовців Збройних сил Молдови вирушили на військове навчання в Україну всупереч забороні. І.Додон у відповідь на це зажадав негайної відставки виконувача обов’язків міністра оборони Георгія Галбури, який причетний до ухвалення рішення про участь у військовому навчанні, і дав вказівки уточнити причетних до цього рішення та ініціювати їх пониження в посадах і у званнях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА