02:23 09.09.2017

У Києві правоохоронці зупинили і проводять обшук колони машин Штабу блокади торгівлі з окупантом

1 хв читати

У ніч на суботу в Києві правоохоронці заблокували і проводять обшуки колони машин Штабу блокади торгівлі з окупантом, яка прямувала на КПП "Краковець", повідомили в штабі.

"Колона машин ветеранів Війни за Незалежність, яка переміщається з табору Штабу Блокади через Київ на Краковець, зараз блокована спецназом і Нацгвардією. Автоматники не дають вийти з машин, незаконно вимагають провести обшук машин і людей. Постанови суду у спецназу немає. Кажуть що зроблять "потім". Хлопці побоюються, що при спробі незаконного обшуку їм можуть щось підкинути. Судячи з кількості спецназу і внутрішніх військ це спеціально організована засідка. На місце виїхали активісти і народні депутати", - йдеться в повідомленні на сторінці спільноти в Фейсбук в ніч на суботу.

Учасники колони звернулися до всіх "хто має можливість і знаходиться поруч" під'їхати.

"Прохання всіх хто має можливість і знаходиться поруч також підтягнутися. Провокація дуже серйозна", відзначили активісти.

Разом з тим, на своїй сторінці в Фейсбук спільнота виклало відео проведення обшуку автомобілів.

Як повідомлялося, екс-президент Грузії і колишній губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі не збирається міняти свої плани і має намір 10-го вересня повернутися в Україну через пропускний пункт "Краковець" у Львівській області, де його мають намір підтримати українські шанувальники.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА