10:36 18.09.2017

Расмуссен відвідав позиції українських військових у зоні АТО й низку міст Донбасу

1 хв читати
Расмуссен відвідав позиції українських військових у зоні АТО й низку міст Донбасу

Генеральний секретар НАТО (2009-2014), радник президента України Андерс Фог Расмуссен відвідав позиції українських військових у зоні проведення антитерористичної операції, а також постраждалих у результаті обстрілу з боку бойовиків населені пункти Донецької області.

Як повідомляє мобільна прес-група оперативно-тактичного угруповання "Донецьк", разом з групою європейських політиків і журналістами європейських видань він відвідав кілька міст Донецької області, де іноземні партнери ознайомилися із завданнями та станом українських військ, залучених до виконання завдань АТО.

В одному з базових таборів сил АТО представники штабу і Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) розповіли іноземним гостям про ситуацію в зоні АТО, а також про порушення російсько-терористичними військами і НЗФ Мінських домовленостей.

"Коли на українській землі перебувають десятки тисяч російських солдатів і сепаратистів, Європа повинна і далі посідати чітку й однозначну позицію щодо підтримки України", - констатував А.Ф.Расмуссен за підсумками візиту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА