12:46 21.09.2017

Суд заарештував депутата Миргородської міськради, підозрюваної в причетності до смерті його колеги

2 хв читати
Суд заарештував депутата Миргородської міськради, підозрюваної в причетності до смерті його колеги

Жовтневий районний суд м. Полтави обрав запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою депутатові Миргородської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка Хачатуру Хачатряну, підозрюваному в побитті та смерті депутата Миргородської міськради від партії ВО "Свобода" Олега Супруненка.

Як повідомляє в четвер прес-служба ВО "Свобода", відповідне рішення суд ухвалив на засіданні 21 вересня 2017 року.

"Сторона захисту клопотала, щоб підозрюваного випустили під заставу. Однак у підсумку було оголошено вирок про тримання Хачатряна під вартою", - йдеться в повідомленні партії.

ВО "Свобода" зазначає, що суд також заарештував на 60 діб ще двох підозрюваних у справі про смерть О.Супруненка.

Як повідомлялося, 20 вересня в Полтавській області затримали трьох підозрюваних у розбійному нападі на 29-річного депутата Миргородської міської ради Олега Супруненка, який унаслідок отриманих тілесних ушкоджень помер. Серед підозрюваних - один із депутатів цієї міськради.

Затриманим повідомлено про підозру в скоєнні злочинів за ч. 4 ст. 187 (розбій, вчинений організованою групою, або поєднаний зі спричиненням тяжких тілесних ушкоджень) і ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Поліція перевіряє інформацію про причетність до злочину інших осіб. Тривають оперативно-слідчі дії.

У свою чергу лідер Радикальної партії Олег Ляшко повідомив, що затриманий - депутат Миргородської міськради від Радикальної партії Хачатур Хачатрян. Він зажадав від депутата скласти мандат і "постати перед правосуддям".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА