17:29 21.09.2017

Пошкоджені ділянки Південно-Донбаського водогону неможливо ремонтувати через саботаж ОРДО

1 хв читати

Українська сторона Спільного центру координації та контролю (СЦКК) констатує, що з двох гілок Південно-Донбаського водогону працює одна, ремонтно-відновлювальним роботам постійно перешкоджають обстріли з боку ОРДО.

"Через постійні обстрілів з боку бойовиків ОРДО Південно-Донбаський водопровід працює в надзвичайно складних умовах - працює лише одна з двох гілок водоводу. Через великі ушкодження водовід здатний забезпечувати лише мінімальні потреби цивільного населення регіону", - йдеться в повідомленні української сторони СЦКК на сторінці прес-центру штабу АТО у Facebook у четвер.

Ремонту потребують пошкоджені ділянки водоводу, розташовані у "сірій зоні", зокрема, ділянку магістрального водоводу між Донецькою фільтрувальною станцією і Авдіївкою, а також ділянку в районі промзони Авдіївського та Ясинуватського "поста ДАІ".

Збройні сили України надали гарантії безпеки на час ремонту, тоді як "керівництво" ОРДО відповідні заявки ігнорує, зазначає українська сторона СЦКК.

"Такими діями керівництво ОРДО укотре підтверджує своє ігнорування інтересів цивільного населення по обидва боки лінії зіткнення і незацікавленість у відновленні цивільної інфраструктури Донбасу", - підсумовується в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА