14:48 22.09.2017

У Львівській області завершилися українсько-американські навчання "Репід Трайдент-2017"

2 хв читати
У Львівській області завершилися українсько-американські навчання "Репід Трайдент-2017"

У Львівській області в п'ятницю на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ ім. Петра Сагайдачного завершилися українсько-американські командно-штабні навчання із залученням військ "Репід Трайдент - 2017".

Як повідомляється на сайті Міністерства оборони України, кожен з учасників багатонаціональних маневрів отримав іменні сертифікати.

Цього року у військових навчаннях "Репід Трайдент - 2017" взяли участь близько 2500 військовослужбовців з 15 країн світу.

Окрім України і США, до навчань залучалися військовослужбовці з Канади, Болгарії, Грузії, Естонії, Італії, Латвії, Литви, Молдови, Норвегії, Польщі, Румунії, Туреччини та Великобританії.

Метою серії навчань "Репід Трайдент" є введення в Збройних силах України передового досвіду армій провідних країн світу, обмін професійними навичками, поліпшення рівня взаємодії між штабами та підрозділами сухопутних військ України, США, армій країн-учасниць і партнерів НАТО, а також членів програми "партнерство заради миру".

Протягом першого тижня навчання військовослужбовці відпрацювали низку завдань з підготовки операції та керівництва підрозділами для виконання покладених на них завдань. Водночас на навчальних ділянках полігону тактичні підрозділи ЗСУ та країн-учасниць вдосконалювали свої знання та навички з виконання основних елементів ведення бойових дій в умовах збройних конфліктів.

Згодом, під час активної фази навчань, на різних ділянках полігону тактичні підрозділи виконували навчально-бойові завдання, зокрема, питання оборонних дій в різних умовах, вчилися ефективно протидіяти ворожим розвідувально-диверсійним діям, забезпечували десантування вантажів, несли службу на блокпостах, здійснювали патрулювання і конвоювання, діяли в нестандартних ситуаціях, співпрацювали з місцевим населенням.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА