18:58 22.09.2017

Загрози життю місцевих жителів і військовослужбовців через НП на складах в/ч поблизу Маріуполя немає

1 хв читати

Пожежа на сільськогосподарському полі з подальшим перекиданням вогню на територію складу однієї з військових частин Збройних сил України неподалік Маріуполя (Донецька обл.) і детонацією боєприпасів, що зберігаються на ньому, не загрожують життю місцевих жителів і військовослужбовців ЗСУ, повідомляє Оперативне командування "Південь" із посиланням на командування цієї в/ч.

"Загрози життю місцевих жителів і військовослужбовців, за їхніми (командування частини - ІФ) словами, немає, завершуються заходи з локалізації наслідків пожежі", - йдеться в повідомленні, оприлюдненому на сторінці оперативного командування "Південь" у п'ятницю ввечері.

В оприлюдненому повідомленні з посиланням на попередню інформацію командування цієї військової частини зазначено, що "невідомими цивільними особами був здійснений підпал поля поряд із територією частини".

"Вогонь перекинувся на склади зберігання боєприпасів, внаслідок чого вони почали детонувати. Командуванням та особовим складом частини здійснено всі заходи щодо ліквідації надзвичайної події", - зазначають в оперативному командуванні "Південь".

За цим фактом триває службове розслідування. На місці події працюють представники Військової служби правопорядку Збройних сил України та Національної поліції України.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА